Orderhantering

Vi behöver 1-2 arbetsdagar för att behandla din beställning, för att se till att klockorna fungerar innan de skickas.

Leveranstid
Leveranstiden för europeiska länder kommer att vara cirka 15 dagar. (Ankomsttiden för paketet beror på logistikföretagets transportsituation.)

Observera: Alla europeiska länder För att paketet ska kunna passera genom tullen säkert kommer vårt paket att levereras till Tyskland först, så det kan inte spåras online på cirka 8-12 dagar innan till Tyskland, och det kan endast spåras efter att den anländer till Tyskland för omlastning.

För länder som USA, Australien och de flesta länder i Sydamerika kommer det att vara 10 dagar.

Spårning

Efter att vi skickat paketet kommer kunden att få ett bekräftelsemail med ett spårningsnummer i det. Vänligen spåra den på http://www.17track.net/ för olika expressinformation, http://www.ems.com.cn/english.html för EMS-information eller http://www.cn.dhl.com /en.html för DHL-information.

Onlinespårning kan spåra ditt paket i olika skeden. Om du inte kan spåra det, försök igen en eller två dagar senare, eller fråga vår kundtjänst om hjälp.

Returpolicy

Om du begär att returnera den köpta varan inom 14 dagar (från den dag varan signeras för/mottagen), kan den returneras och återbetalas under följande villkor. Produkterna ska skickas tillbaka i originalförpackningar, vilket innebär att de inte ska användas (förutom tryout), slitna, plastavlägsnade, skadade, repade eller manipulerade. Alla returer sker på kundens egen bekostnad.

När vi tar emot produkterna skickade tillbaka intakta drar vi av 20 EUR frakt- och överlämnandekostnad för den tid vi skickade den till dig och ger dig sedan en återbetalning.

Observera att efter 14 dagar kanske vi inte gör en återbetalning, men utbyte kan vara acceptabelt.
Observera att återbetalning inte gäller för klockor som har fått fysisk skada orsakad av Customen. Om så är fallet är utbyte att rekommendera.

Utbyten

Om du upptäcker att produkterna du köper inte är tillfredsställande inom 14 dagar (från den dag då varorna har signerats för/mottagits), kan de returneras och ersättas under följande villkor:

Produkterna ska skickas tillbaka i originalförpackningar, vilket innebär att de inte ska användas (förutom tryout), slitna, plastavlägsnade, skadade, repade eller manipulerade. Alla returer sker på kundens egen bekostnad.

När vi får tillbaka produkterna intakta kommer vi att ersätta dem med nya och skicka tillbaka dem till dig.

Eftersom det finns överlämnandekostnader och fraktavgifter inblandade, vänligen förstå att vi måste debitera dig 10-20 EUR som frakt- och överlämnandekostnad innan vi skickar ersättningsvaran till dig.

Byten kommer att bli föremål för prisskillnadsjustering (om det finns några).

Observera att om du vill byta ut varan efter de garanterade 14 dagarna, föreslås du att kontakta oss direkt för vidare bearbetning.